Lid worden van het Platform vmbo Techniek

Sterk, aantrekkelijk en innovatief techniekonderwijs in een doorlopende leerroute van vmbo naar mbo! Dat is waar wij samen met onze leden voor staan!

Wij zijn uw platform voor doorlopende leerroutes.
Het Platform vmbo Techniek en Consortium Beroepsonderwijs vormen een uniek platform waarop technische vmbo- en mbo-scholen, bedrijven en overheid samenwerken. Samenwerking is onze kracht en maakt dat wij met onze leden experts zijn op de inhoud van technisch beroepsonderwijs.

Gouden Driehoek

Van plan naar sterke regionale leerroutes op maat! Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de activiteiten van het platform en zo samen te werken met ervaren onderwijsontwikkelaars. Samen maken we een concrete vertaalslag vanuit de plannen Sterk Techniekonderwijs. Op basis van onze en uw eigen inhoudelijke bouwstenen (leermodules) kunt u vanuit deze samenwerking sterke regionale leerroutes op maat creëren. Op basis van co-creatie zorgen we dat bestaande bouwstenen voor vmbo en mbo in de regionale context worden geplaatst, zodat deze naadloos aansluiten bij de doelstellingen van uw eigen regio.

Wilt u eigen bouwstenen ontwikkelen? Ervaren onderwijsontwikkelaars ontwikkelen samen met u bouwstenen die passen in uw regio. U betrekt op deze manier uw docenten bij de ontwikkeling en ontzorgt waar nodig! Zo behouden zij kostbare tijd die voor leerlingen bedoeld is!

Overzicht bijdragen vmbo 2021-2022
Complete brochure

overzicht bijdragen

Wilt u lid worden van ons platform?

Vul hieronder uw gegevens in of neem contact op met uw Consulent Beroepsonderwijs

Samen met onze leden hebben wij een visiedocument ontwikkeld.

Aanhef *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Functie
E-mail *
Telefoon
Adres *
Postcode *
Plaats *
Vraag / opmerking *