VRIEND VAN (V)MBO TECHNIEK     Vriend van vmbo techniek-raamsticker

Wij bieden technische bedrijven de unieke mogelijkheid om lid (vriend) te worden van een vmbo-mbo platform/netwerkorganisatie, waarmee u op de hoogte wordt gehouden van alle actuele ontwikkelingen in het technische vmbo/mbo onderwijs door middel van: nieuwsbrieven, consulenten, netwerkbijeenkomsten, deelname aan landelijke dagen.

Daarnaast plaatsen we uw bedrijf op onze landkaart, waardoor u vindbaar wordt voor vmbo- en mbo scholen in uw regio. Ook kunt u via onze Consulenten Beroepsonderwijs in contact komen met de juiste contactpersonen bij deze vmbo- en mbo scholen.

De bijdrage van uw lidmaatschap wordt gebruikt om de kwaliteit van het technisch (v)mbo onderwijs (d.m.v. ondersteuning aan scholen, ontwikkeling van actueel onderwijsmateriaal en professionalisering van docenten.) op een hoger peil te krijgen.

Op deze manier zorgen we ervoor dat scholen en bedrijven gebruik kunnen maken van dit unieke scholen/bedrijven netwerk.

Meer informatie en aanmelden als vriend van (v)mbo techniek

Hieronder meer informatie over onze Vrienden van (v)mbo Techniek

AMTC / FLEC Nederland B.V.

amtc

Wij helpen je om jullie praktijklokaal veilig, logisch en modern in te richten, zodat de leerlingen er met trots hun lessen in willen volgen. Dit zie je meteen terug in het enthousiasme en de leerlingaantallen zullen gegarandeerd stijgen! 

Klik hier wat je kunt verwachten in 2022.

Meer informatie:
Stefan Gouwens / 06 - 53 25 48 00
www.flecnederland.nl  en www.amtc.eu

Dobot.nu

dobot2

Het begrijpen van kunstmatige intelligentie (AI) is fundamenteel in de nabije toekomst. Sterker nog; de nieuwe generatie gaat hier in hun leven het meest mee te maken krijgen. Zullen we ons hier samen op voorbereiden? Lees meer.

Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie:
Raoel Jörissen / 06 -27 22 94 54 
DOBOT.nu

AMR Europe

amr gastles

AMR Europe, professionals in 3D Printing, heeft met een webinar, in samenwerking met het Consortium, aangetoond hoe hoogwaardige 3D printers, scanners en dienstverlening ingezet kunnen worden binnen het technisch beroepsonderwijs. 

 

Meer informatie
Arnoud Kerkhof / 0578 - 66 27 77
www.amreurope.com

Lemtech

lemtech

Lemtech Lucht- en Mileutechniek biedt oplossingen op maat bij hinderlijke en/of gezondheidsgevaarlijke stoffen, dampen en geuren. Lemtech is specialist op het gebied van lasrookoplossingen.

Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie:
Jacqueline van der Lem / 072 - 53 23 710
www.lemtech.nl

Heutink Voortgezet

heutink inrichting1

Wij zijn totaalleverancier in het onderwijs en nummer 1 onderwijsinrichter van Nederland. We hebben alles in huis voor het onderwijs en de ontwikkeling van leerlingen en studenten op het gebied van leermiddelen, inrichting én ICT.

Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie
Chris Jaspers Faijer / 06 - 22 00 25 08 
www.heutink.nl 

Techni Science

techniscience lab 1

Techni Science helpt het onderwijs met de integratie van het toekomstbestendig implementeren van de nieuwste technologieën zoals digitalisering, programmeren, drones, robotica, AI, AR, VR en IoT binnen de visie van de school. Lees meer.

Klik hier wat je kunt verwachten in 2022.

Meer informatie:
Enrikke Kuijpers / 06 - 27 83 00 25 
www.techniscience.com

VROTECH

vrotech

Vrotech wil de lasertechniek met BRM-lasermachines betaalbaar houden, zonder in te leveren op kwaliteit en service. Wij blijven continue met onze lasermachines testen om onze klanten een passende oplossing te bieden.

Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie:
Ton Vroon / 085 - 40 12 947
www.vrotech.nl 

Stichting OOI

ooi

OOI is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor bedrijven die isolatie aanbrengen in de industrie, scheepsbouw en kantoor- en bedrijfspanden. Het doel van OOI is om nieuw talent te vinden voor bedrijven in de sector. 

Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie:
Hylke Warners / 06 - 39 27 25 00
www.ooi.nl

RAI CarrosserieNL

rai jasper burgers

RAI CarrosserieNL vertegenwoordigd 300 carrosserie- en trailerbouw bedrijven op velerlei gebied. Deze sector zorgt voor het veilig, efficiënt en duurzaam transporteren over de weg. Klik hier voor een overzicht van de doe-activiteiten .  

Klik hier wat je kunt verwachten in 2022 .

Meer informatie
Jasper Burgers / 06 - 22 20 36 86
www.raivereniging.nl

Style CNC Machines

style 1

STYLE heeft voor het onderwijs CNC lesstof en machines ontwikkeld dat zich onderscheidt door een leerling op eigen niveau te laten leren én de docent zoveel mogelijk ontzorgd. Het compactere formaat past perfect in praktijklokalen. 

Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie
Marlon van Dijk / 033 – 20 52 500
www.stylecncmachines.nl

FESTO

festo pneu


Wereldwijd zijn wij de partner voor onderwijs-, overheidsinstellingen én bedrijven van technische opleidingen. Voor hen ontwerpen en implementeren we trainingscentra en laboratoria, evenals leersystemen en trainingsprogramma's. Lees meer.

Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie: 
Wim Kluiters / 06 - 53 29 25 40
www.festo.com

Infento BV

infento

 

Breng wetenschap en techniek tot leven met Infento! Met Infento bouwen leerlingen technische constructies, voorwerpen en levensgrote voertuigen waar ze ook echt mee kunnen rijden. Een uniek concept!

Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie:
Rogier Groen / 020 - 261 64 50
www.infento.com

SMC Nederland BV

smc bert bak

Bij SMC vinden wij deskundigheid en continuïteit heel belangrijk. Als vriend van (V)MBO techniek van het Consortium willen we hier graag vorm aan geven in onze relatie met het onderwijs. 
 

Klik hier wat je kunt verwachten in 2022 .

Meer informatie:
Bert Bak / 06 – 27 86 68 88
www.smc.nl

Heidenhain

heidenhain1

Het HIT-leerconcept ondersteunt bij de NC-programmering van HEIDENHAIN besturingen dit is incl. besturingsfuncties met animaties, korte opdrachten en oefeningen. De HIT software is geschikt voor zelfstudie en klassikaal onderwijs.

Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie
Paul Venema / 06 - 54 69 25 74
www.heidenhain.nl

FutureMindz

future mindz

Drones zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs. Wij helpen jou als je aan de slag wilt met drones. Van dronerace obstakels bedenken & bouwen, tot je eigen drone bouwen & vliegen en programmeren in python. Lees meer.

Klik hier wat je kunt verwachten in 2022.

Meer informatie:
Danielle Petit / 06 - 28 88 48 32
www.futuremindz.nl

Fun met Electronica

fun2

Fun met Electronica levert microcontroller boards van het merk Funduino, al deze boards zijn compatible op Arduino. Wij zijn gespecialiseerd leverancier van electronica voor educatieve doeleinden.

Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie:
Frank Hagenaars / 06 - 53 11 11 22
shop.funmetelectronica.nl